Η Πηνελόπη ζούσε πάντα σε ροζ συννεφάκι μέχρι που στον δεύτερο κύκλο τηs σειράs Άγριες Μέλισσες και μετά τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού, βλέπει κατάματα την τραγική αλήθεια για τους γονείs τηs: Ότι ήταν « στυγνοί εγκληματίεs, παρά το γεγονόs λ ότι εκείνοι αρνιόντουσαν τα πάντα. Η Πηνελόπη έπεσε απότομα από το σύννεφο που ζούσε και στον τρίτο κύκλο τηs σειράς του ΑΝΤ1 το μόνο τηs μέλημα ήταν να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του άντρα τηs. Γύρισε την πλάτη στους γονείs τηs και τους κυνήγησε για να τουs τιμωρήσει! Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον Μελέτη, αλλά ο απαγορευμένοs έρωτάs τηs για εκείνον τηs έβαζε εμπόδια! Μέχρι που ο κλοιόs γύρω του στένεψε και αποφάσισε να τηs πει όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ τηs δολοφονίαs του Αλέξη. «Τώρα πια ξέρειs όλη την αλήθεια! Είμαι μια τελειωμένη ιστορία, Πηνελόπη, φύγε μακριά νο φτιάξειs τη ζωή σου», τη συμβουλεύει ο Μελέτηs και αυτή θα είναι η τελευταία τουs συνάντηση, λίγο πριν εκείνοs σκοτώσει τον Ακύλα και οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Τι θα γίνει όμως στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στη δραματική σειρά.

Άγριες Μέλισσες 20/6/2022

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του. Δεν θα ησυχάσω αν δεν πληρώσουν για το κακό που μου έκαναν, μονολογεί η Πηνελόπη από την άλλη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει την πολυπόθητη αλήθεια.Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα. Μην ξεχνάτε πως εδώ σας είπαμε ότι ο Μελέτης σφάζει τον Ακύλα!

21/6/2022

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Συνειδητοποιώντας πως ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ευθύνεται για το ότι σήμερα ο Γιάννος δεν ζει, χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Εν τω μεταξύ, ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Συγκεκριμένα, καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες 22/6/2022

Παράλληλα, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της και ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει η Αγορίτσα.

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θεόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Πηνελόπη… Ο νεαρός δεν αντέχει άλλο τα ψέματα, γι’ αυτό και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.

23/6/2022

Τα πράγματα με την Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο και πλέον ο γάμος τους έχει τιναχτεί στον αέρα. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Συγχρόνως, η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για την δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με την Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το αποψινό trailer