Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή την επανασύνδεσή τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως έχουν σχέση και  έτσι ο Νικηφόρος και η Ασημίνυ αποφασίζουν να αποκαλύψουν στα αδέλφια τους πως είναι και παλι μαζί.

Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο στη σειρά του ΑΝΤ1 για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα, που αναμένεται όμως να προκαλέσει σε όλους μεγάλη αναστάτωση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Βαμβακάς είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τη σχέση του με την Κορίνα και προσπαθεί να βρει τρόπο να καταφέρουν να είναι μαζί.

‘Ετσι, αποφασίζει να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην κοπέλα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Της ζητάει να φύγουν μαζί από το Διαφάνι, κρυφά απ’ όλους. Παράλληλα, η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει μία ανακοίνωση για τον Σέργιο, που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Το ίδιο βράδυ και χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το χωριό και η απουσία τους γίνεται γρήγορα αντιληπτή από τις οικογένειές τους. Τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστά-τωση. Το πρωί, ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητούν τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος, ενώ ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Η αλήθεια είναι πως ο Ξανθός τούς έχει ξεσκεπάσει και χωρίς εκείνοι να υποψιάζονται το παραμικρό ζητούν επίμονα συνάντηση μαζί του. Κάποιες ώρες μετά, ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει, καθώς απειλεί τους πάντες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Λάμπρος έχει μία παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Στις Άγριες Μέλισσες αλλάζουν τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες:Δείτε το αποψινό Trailer