Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η σειρά που προβάλλεται για τρίτη σεζόν εξακολουθεί να έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης λόγω της δράσης του.

Στα επόμενα επεισόδια ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό των αδερφών Σταμίρη ωστόσο δεν παύει να είναι και στο πλευρό της Χούντας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα δεν θα διστάσει να συμμαχήσει ακόμα και με τον Ντούνια για να πετύχει τον σκοπό του.

Ο αξιωματικός θα φτάσει ακόμα πιο μακριά. Θα κατηγορήσει την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω ότι έχουν αντιστασιακή δράση.  Μάλιστα η Ασημίναθα πάρει όλη την ευθύνη πάνω της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Η Ελένη θα έχει μία διαμάχη τόσο με τον Λάμπρο όσο και τον Πέτρο. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι αυτοί φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται η Ασημίνα.

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Πέτρος Ορφανίδης. Βάζει σκοπό λοιπόν να του κλείσει την εφημερίδα. Μόνο έτσι θεωρεί ότι θα σταματήσει τον αγώνα του κατά της «Επανάστασης». Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τον Ντούνια να τον βοηθήσει. Αυτός αποφασίζει να εκτελέσει τις εντολές του Ταγματάρχη. Ο αστυνόμος κάνει επίσκεψη στον Ορφανίδη. Ο ίδιος τον ενημερώνει πως παραπέμπεται άμεσα σε δίκη! Ο Πέτρος είναι στρυμωγμένος από όλες τις πλευρές.

Όμως πολύ σύντομα, ο Πέτρος στις Άγριες Μέλισσες, θα ανακαλύψει πως ο Ζάχος είναι ο ηθικός αυτουργός και η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι αναπόφευκτη.

Δείτε το trailer της Δευτέρας, 31/1