Το ένοχο παρελθόν της Δρόσωs στην Τρούμπα επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της και κυρίως καταστρέφει τα όνειρα που είχε για την υποκριτική. Κι αυτό γιατί ο Δάκηs βρήκε το «πάτημα» να την εκδικηθεί και την κάνει ρεζίλι σε όλο το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Χωρίζουν Ρένα-Νικηφόρος

Μετά τον θάνατο του Μόρτζου, ο Νικηφόροs στέκεται στο πλευρό της Ρέναs και την παρηγορεί για την απώλεια που βιώνει, αλλά παράλληλα σκέφτεται το πόσο εγκλωβισμένος είναι ανάμεσα στις δύο γυναίκεs με αποτέλεσμα να πληγώνει και εκείνη και την Ασημίνα που αγαάει αληθινά.

Ο Νικηφόροs νιώθει ενοχέs απέναντί τουs, την ίδια ώρα που η Σταμίρη αποκαλύπτει στις αδελφέs της πως πέρασε μια βραδιά πάθουs με τον πρώην άντρα της. Η Δρόσω ξέρει πως η αδερφή της είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και έτσι τον βρίσκει και ζητάει να μάθει τι προθέσειs του για την Ασημίνα, επισημαίνοντάs του πως δεν μπορεί να παίζει διπλό ταμπλό. Η απόφαση βασανίζει τον Νικηφόρο, αλλά τελικά ανακοινώνει στη Ρένα τη διάλυση του αρραβώναs τουs.

Ο Δάκηs εντελώs τυχαία μαθαίνει για το παρελθόν τηs Δρόσωs και του Νώντα στην Τρούμπα και δεν μπορεί να το πιστέψει στη σειρά του ΑΝΤ1.

Σε περιπέτειες η ταινία του Δάκη!

Θέλει ο ίδιοs να ψάξει και να μάθει αν αυτό ισχύει και η αγωνία του για το τι θα ανακαλύψει του προκαλεί ανησυχία καθώs μια τέτοια αποκάλυψη θα έβαζε την ταινία του σε περιπέτεια. Την ίδια στιγμή στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται γιατο μεγάλο γύρισμα και ο Δάκηs προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του και εκείνος του αναφέρει πω απλά δούλευε στον… Περαία, όπωs αποκαλεί τον Πειραιά στη σειρά.

Σύντομα ο παραγωγόs παίρνει τιs πολυπόθητεs πληροφορίεs που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί. Ομωs παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμέ-νου να την «εκδικηθεί» τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τουs, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τουs υπόλοιπου εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώνταs για το παρελθόν της στην Τρούμπα.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσωs για καριέρα στην υποκριτική θα γίνει εφιάλτηs.

Ξέρει πια πως από εδώ και στο εξήs δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει κάποια προσπάθεια καθώs οι άνθρωποι του χώρου θα γνωρίζουν τι ήταν κάποτε… Η Δρόσω προσποιείται πως δεν τηs πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στrn Ουρανία να αγοράσει την μπουτίκ, ενώ ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε ό,τι κι α αποφασίσει να κάνει στη ζωή της!