Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις πρόκειται να είναι δραματικές! Ο Ζάχος αποκαλύπτει την προδοσία του ενώ ένας απροσδόκητος σύμμαχος εμφανίζεται στο πλευρό των Διαφανιωτών. Ποιος θα μπορέσει να συγκρατήσει τον Ακύλα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1;

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θόδωρο να κινηθεί εναντίων του Ξανθού γεγονός που τον απογοητεύει. Παράλληλα ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα. Η Δρόσω παίρνει μία σημαντική απόφαση θα χαροποιήσει τον Κωνσταντή.
Ο Πέτρος εξαφανίζεται απ’ την κρυψώνα του. Ο Ζάχος θα έχει μία απρόσμενη επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα ταράξει και πάλι τα νερά.

Άγριες Μέλισσες  17/5/2022

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο Ζάχος θα έχει μία αναπάντεχη κατάληξη. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό ενώ παράλληλα πείθει τον αδερφό του, τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή της.
Ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα αποκαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα. Ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Επεισόδιο 18/5/2022

Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν.
Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί και για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια τους.

Άγριες Μέλισσες : Έξαλλος ο Ακύλας!

Ο Ακύλας έξαλλος αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις απο τον Ακύλα.
Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.