Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ Άγριες Μέλισσες, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Η έρευνα του Ζάχου και τον Λάμπρου προχωρά με γρήγορο ρυθμό, αλλά, όπως θα δούμε, η ζωή και των δύο θα κινδυνεύσει θανάσιμα. Την ίδια ώρα, το μεγάλο γύρισμα της ταινίας τηςΔρόσως οτο Διαφάνι καταλήγει σε εφιάλτη για την ίδια μιας και μυστικά από το παρελθόν της αποκαλύπτονται.

Ο Πέτρος, ο Ζάχος, ο Λάμπρος, ο Προκόπης, ο Μπάμπης αλλά και ο Βαρουξής είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποδείξουν τα εγκλήματα που διαπράττουν άτομα σαν τον Ακύλα Μεγαρίτη εναντίον όσων προσπαθούν να αντισταθούν στις βίαιες αποφάσεις τους.

Ωστόσο, σε αυτόν τον αγώνα αντιμετωπίζουν πολλά και επικίνδυνα προβλήματα, ρισκάροντας μάλιστα την ίδια τους τη ζωή.

‘Οπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς, η οποία επανέρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα, η παρουσία του Βαρουξή στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να μπουν στο στόχαστρο.

Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, αλλά εκείνη καταφέρνει να τους πείσει πως ο φυγάς δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε εκείνη. Την ίδια ώρα, ο Ζάχος με τον Λάμπρο συνεχίζουν την προσπάθειά τους και αυτή τη φορά θέλουν να αποκαλύψουν τις παράνομες δοσοληψίες του Ξανθού μια και καλή.

Άγριες Μέλισσες: Επίθεση σε Λάμπρο και Ζάχο!

 

Ομως, ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση, που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό, τον αδελφό του Μαρίνου. Οι δύο πρώτοι τον προσεγγίζουν και προσπαθούν να τον πείσουν να τους βοηθήσει. Του ζητούν να βρει έναν τρόπο και να πάρει την πολυπόθητη έκθεση που «καίει» τον αδελφό του και να τους τη δώσει, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να τον φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο Θόδωρος Ξανθός στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά στη συνέχεια δέχεται. Πράγματι, χωρίς να χάσει χρόνο και γνωρίζοντας τον κίνδυνο, βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδερφό του.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι, ο Ντούνιας καταφέρνει και συλλαμβάνει τον Βαρουξή, αλλά ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει.’Οπως θα δούμε, ο δημοσιογράφος συναντάει και καταφέρνει να πείσει τον Ντούνια να αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή του, μ’ έναν ριψοκίνδυνο τρόπο, που θα προκαλέσει νέες αναταράξεις.

Παράλληλα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο μένουν μόνοι τους και συζητούν για όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους αλλά και για το παρελθόν τους. Η συζήτηση, όμως, τους οδηγεί στα άκρα και ακόμη μία φορά συγκρούονται. Εν τω μεταξύ ο Ακύλας λαμβάνει μία σημαντική πληροφορία που θα τον κάνει και πάλι υπολογίσιμο παίκτη, ενώ το σχέδιο του Θεόδωρου πετυχαίνει και έτσι παίρνει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού. Κανείς όμως, δεν καταφέρνει να χαρεί για πολύ. Η τύχη δεν ευνοεί τον Θεόδωρο και ξαφνικά όλοι θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο.

Λάμπρος και Ζάχος άπραγοι!

Ο Λάμπρος και ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τούς ανακάλυψε και γνωρίζει πως ψάχνουν την έκθεσή του. Στη συνέχεια, ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα ζητώντας του να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από όσους τον κυνηγούν και ερευνούν για εκείνον.

Ο Ακύλας, όμως, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία. Του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι, με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού, ενώ, αντίθετα, ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου