Όλοι όσοι πολεμούν τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, συσπειρώνονται και όλα δείχνουν πως καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη, καθώς ο αδίστακτος άντρας μπαίνει στη φυλακή. ‘Ομως, αυτή η εξέλιξη αντί να τον αποδυναμώνει τον εξοργίζει και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, αφού, όπως θα δούμε, ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους. Στο Διαφάνι επικρατεί κλίμα χαράς, καθώς ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες στιγμές και να προχωρήσουν με τον γάμο τους.

Κι ενώ η μεγάλη στιγμή πλησιάζει στη σειρά του ΑΝΤ1, ο Ακύλας με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων βάζει μπροστά το σχέδιο απόδρασής του από τη φυλακή. Ωστόσο, ο Πέτρος με τον Ζάχο είναι ήδη υποψιασμένοι πως ο Μεγαρίτης κάτι ετοιμάζει και γι’ αυτόν τον λόγο παρακολουθούν τις κινήσεις του Χρήστου. Λίγες ώρες αργότερα, οι υποψίες τους επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο. 0 Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται άκρως επικίνδυνη για όλους. Η εκατέρωθεν επίθεση ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον Ζάχο και τον Πέτρο αλλά και τους άντρες του Ακύλα καταλήγει σε μακελειό. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Μεγαρίτη, ο οποίος καταφέρνει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Στο εκτελεστικό απόσπασμα ο Μελέτης

Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι βρίσκονται επί ποδός, καθώς είναι σίγουροι πως Θα θελήσει σύντομα εκδίκηση. ‘Ολοι είναι ανάστατοι με την απόδρασή του, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει πού έχει κρύψει τα λεφτά του. 0 Δούκας, από την άλλη, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Πράγματι, την επόμενη μέρα, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα όλοι διαπιστώνουν πως έπεσε Θύμα απαγωγής του Ακύλα. Άλλωστε είδαμε κι εδώ ότι ο Ακύλας εκβιάζει τη Ζωή με αντάλλαγμα την Αιμιλία!

Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να πάρει όσα ζητάει. Την ίδια ώρα, ο Δούκας αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, εξίσου σοβαρά. Επίσης θυμάστε ότι  Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη και πεθαίνει!

0 Σεβαστός ενημερώνεται πως η Αντιγόνη κατέθεσε στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών και ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς όσα είπε η Αντιγόνη τον στέλνουν ξανά πίσω στη Θέση του κατηγορουμένου και αυτή τη φορά όλα είναι εναντίον του. ..