Η Ελένη και ο Λάμπρος της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες αποφασίζουν να σταθούν στο πλευρό του Ζάχου, που βρίσκεται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα. Τα νέα από τις εφημερίδες για τη δολοφονία του Ξανθού έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό, οι δυο τους, όμως, αποφεύγουν να πάρουν Θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μην τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη, και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη, που έρχεται για να ξεδιαλύνει το χάος.

Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης είναι αυτός που αναλαμβάνει να ανακρίνει τον Ζάχο. Πού θα οδηγήσει, άραγε, αυτή η ανάκριση; Και ποια θα είναι η τιμωρία που περιμένει τον Ζάχο, σε περίπτωση που παραδεχτεί το έγκλημά του; Το κλίμα στο Διαφάνι είναι βαρύ και όλοι αγωνιούν για την τύχη του Ζάχου, αλλά και για τις εξελίξεις που θα προκύψουν μετά τα τελευταία γεγονότα. Τελικά, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος αποδεικνύουν και εμπράκτως ότι βάζουν πάνω από όλα το καλά του χωριού και, παρά τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν απ το έργο του αεροδρομίου.

Από την άλλη ο Δούκας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τους γιους του να οδηγούν την οικογένειά του ατην οικονομική καταστροφή για να σώσουν το Διαφάνι. Παράλληλα, η Μυρσίνη του αποκαλύπτει ότι πίσω απ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο Μεγαρίτης. Το μίσος του για τον Ακύλα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο  κι είναι σίγουρο ότι αυτό δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί για άλλη μια φορά, η ίδια όμως δεν το βάζει κάτω. “Εχει ορκιστεί αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω και τίποτα και κανένας δεν μπορεί νερά, να τη σταματήσει. Η Αιμιλία, φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη, απελπισμένοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, Θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο μήπως και καταφέρουν να σώσουν την κατάσταση έστω και την τελευταία στιγμή.

Δείτε το αποψινό Trailer από τις Άγριες Μέλισσες!