Οι σεναριογράφοι του σίριαλ του ΑΝΤ1 , Άγριες Μέλισσες, ξέρουν καλά πώς να κρατούν καθηλωμένους τους τηλεθεατές! Έτσι,  οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη! Τι όμως θα γίνει στα επόμενα επεισόδια ;

Η Ελένη βλέπει την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Λάμπρο και Ζάχο. Η Σταμίρη προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στους δύο άντρες. Ωστόσο, δε φαίνεται να μένει ασυγκίνητη για πολύ από το ενδιαφέρον του ταγματάρχη. Ο Λάμπρος, που συνεχίζει την παράνομη δράση με τον Πέτρο, θα μάθει από πρώτο χέρι πως ο Ζάχος ποτέ δεν έπαψε να αγαπά την Ελένη. Αυτή όμως  θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Η Ελένη από την άλλη θα νιώσει μια παράξενη αδιαθεσία και η Ρίζω θα της ανακοινώσει τα ευχάριστα ότι περιμένει μωρό.

Ο Λάμπρος, σε μια κουβέντα με τον Ζάχο, θα ακούσει από τα χείλη του ότι την Ελένη δεν έπαψε στιγμή να την αγαπά. Τότε εκείνος φανερά εκνευρισμένο γυρίζει σπίτι. Εκεί όμως η Ελένη θα του ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Ο Λάμπρος γεμάτος αμφιβολίες μοιάζει αδιάφορος. Θα γίνει τελικά μητέρα η Ελένη; Θα κρατήσει το δικό της παιδί; Ή η κατάρα της Μυρσίνης θα την κυνηγά για πάντα;

Ο Δούκας στο μεταξύ ανακαλύπτει, έντρομος, τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο. Αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι.

Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος θα γίνουν και πάλι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο!

Στα επόμενα επεισόδια ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό των αδερφών Σταμίρη ωστόσο δεν παύει να είναι και στο πλευρό της Χούντας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα δεν θα διστάσει να συμμαχήσει ακόμα και με τον Ντούνια για να πετύχει τον σκοπό του.

Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Πιο πολύ όμως στη Βιολέτα. Ο ερχομός του πρώην άντρα της, τής θυμίζει τις παλιές και άσχημες στιγμές του γάμου τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη ώστε να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει στο σπίτι και στον γάμο τους