Στη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης και η Κορίνα περνούν δύσκολες στιγμές στο γάμο τους! Η πέτρα του σκανδάλου ακούει στο όνομα Μπάμπης! Η κόρη του Ακύλα είναι ενθουσιασμένη μαζί του κι αυτό είναι πια εμφανές. Ο έρωτας αυτός μάλιστα θα τη βάλει στη διαδικασία να δει με άλλο μάτι τις επιλογές της μητέρας της, τις οποίες μέχρι τώρα κατέκρινε.

Η Κορίνα έχει καταλάβει πια πώς είναι να βρίσκεσαι σε ένα γάμο που δεν υπάρχει αγάπη και σιγά σιγά αρχίζει να αναθεωρεί τις απόψεις της και να καταλαβαίνει γιατί η Ζωή αναζήτησε σε άλλη αγκαλιά τη στοργή και την τρυφερότητα που δεν της πρόσφερε ο Ακύλας. Και ο Μελέτης, όμως, διανύει μια ιδιαίτερα περίεργη περίοδο.

Άγριες Μέλισσες: Στα δίχτυα της Πηνελόπης!

Όλα έχουν αλλάξει από τη στιγμή που τον προσέγγισε ξανά η Πηνελόπη. Έτσι, εκεί που πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με την Κορίνα, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται και πάλι στο σημείο μηδέν και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται με την Πηνελόπη. Τη μόνη γυναίκα που αγάπησε, τη μόνη που αγαπάει ακόμα… Ακόμη κι όταν θα καβγαδίσει άσχημα με τη γυναίκα του για χάρη του Μπάμπη, μέσα του ξέρει καλά πως αυτό είναι απλά η αφορμή και όχι η πραγματική αιτία.

Ο γάμος αυτός ήταν από την αρχή ένα λάθος, που ο ίδιος επέλεξε να κάνει, παρασύροντας και την κόρη του Μεγαρίτη. Μοιραία λοιπόν, οι δυο τους θα οδηγηθούν στο χωρισμό. Όσο για τη Ζωή, πέρα από την κόρη της θα βρει έναν ακόμη ανέλπιστο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από την αδελφή της, την Αιμιλία, η οποία για πρώτη φορά θα εναντιωθεί στον Ακύλα.