Οι ισορροπίες στις Άγριες Μέλισσες είναι και πάλι πολύ εύθραυστες! Στη σειρά του ΑΝΤ1 όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και νέες συμμαχίες ανάμεσα σε πρόσωπα που ήταν εχθροί…

Μια ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη, ένας γάμος που φτάνει στο τέλος του αλλά και μια μακάβρια ανακάλυψη αλλάζουν την πορεία της ιστορίας!

Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία Μυρσίνης-Ακύλα!

Όσο ο Ακύλας δραστηριοποιείται στο Διαφάνι, οι επιλογές του και οι κινήσεις του επηρεάζουν τη ζωή των περισσοτέρων. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να τον εμποδίσει να ολοκληρώσει το έργα του αεροδρομίου στο Διαφάνι!Μάλιστα δε διστάζει να βάλει σε κίνδυνο την περιουσία του, για να σώσει το χωριό. Ο Ακύλας, όμως, ψάχνει διαρκώς για συμμάχους και ανθρώπους με δύναμη που μπορούν να τον βοηθήσουν. Κι έτσι πρόκειται να προσεγγίσει τη Μυρσίνη. Ο Μεγαρίτης κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη γυναίκα για να συμμαχήσουν. Εκείνη αιφνιδιάζεται. Ξέρει πως πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, αλλά, από την άλλη, σκέφτεται πως ίσως πρέπει να δεχτεί την πρότασή του προκειμένου να αποκτήσει αυτονομία, μεγαλύτερη δύναμη αλλά και εξουσία.

Αντίθετο, ο Δούκας πιέζεται, καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο. Ωστόσο ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Δεν ξέρει, όμως, πως όσο εκείνος ψάχνει για συμμάχους, η Ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του. Η Αιμιλία, για πρώτη φορά, δέχεται να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της και να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τον άντρα της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σε ένα παράτολμο σχέδιο. Επιχειρεί να γνωριστεί με τον παπα-Νικόλα στη Μαραθέα θέλοντας να τον πείσει να τους επιτρέψει να ψάξει στο νεκροταφείο για τα πτώματα. Αν και δεν καταφέρνει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, το ίδιο βράδυ μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ανακαλύπτει πως κάποιος έχει τρυπώσει στο σπίτι του και το έχει διαρρήξει. Αμέσως ενημερώνει τον Ντούνια, ο οποίος καταφθάνει, στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι των Μεγαρίτη. Αυτό το γεγονός θορυβεί τον Ακύλα, καθώς αντιλαμβάνεται πως κάποιος τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Δεν μπορεί  όμως να φανταστεί τι πραγματικά συνέβη. Την ίδια ώρα, ακόμα ένας γάμος είναι ένα βήμα προς το οριστικό τέλος. Η Ουρανία δέχεται ακόμη μία απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο, που θα τη βάλει σε δίλημμα. Πιστεύοντας πως πρέπει πια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της η ίδια ζητάει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Ο τελευταίος ξαφνιάζεται δυσάρεστα, καθώς πίστευε πως δεν Θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Έτσι, όπως θα δούμε, πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Άλκη και οι δύο άντρες συγκρούονται έντονα.