Ραγδαίες εξελίξεις στο σίριαλ του ΑΝΤ1! Η δράση της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες που συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές για τρίτη σεζόν, θα είναι καταιγιστική! Και τα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι συγκλονιστικά!

Ο Δούκας αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον Ακύλα μία και καλή. Γι αυτό ζητά από τους Διαφανιώτες να συμμαχήσουν μαζί του έτσι ώστε να μην γίνει το αεροδρόμιο! Όμως ο Ακύλας Μεγαρίτης μπορεί να γίνει ακόμα πιο σκληρός. Για αυτό δίνει εντολή  να σκοτώσουν τον Κωνσταντή. Ο γιος του Σεβαστού θα πέσει θύμα μίας βίαιης και θανάσιμης παγίδας.

Ο Μεγαρίτης  δίνει εντολή να τον βγάλουν από τη μέση προκειμένου να τον τιμωρήσει για την κρυφή σχέση του με τη Ζωή. Ο Κωνσταντής όμως θα καταφέρει να επιζήσει. Βέβαια θα είναι πολύ τραυματισμένος και θα παλέψει για να ζήσει.

Το νέο θα μαθευτεί γρήγορα με την Δρόσω να τρέχει δίπλα του. Η Σταμίρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα, ο οποίος ορκίζεται να εκδικηθεί τον Ακύλα πάση θυσία. Στο μεταξύ ο Μελέτης που μαθαίνει το νέο για τον Κωνσταντή υποψιάζεται αμέσως τον πεθερό του. Είναι σίγουρος ότι ο Ακύλας έχει δώσει εντολή να τον δολοφονήσουν. Γι αυτό και βγαίνει εκτός εαυτού!  Μάλιστα, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του δίνει τελεσίγραφο.

Ο Λάμπρος συμμαχεί με τον Πέτρο στις Άγριες Μέλισσες

Στο μεταξύ ο Λάμπρος θα συμμαχήσει με τον Πέτρο στη νέα ΕΑΚ και η Ελένη θα βρει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους. Στο μεταξύ η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα αφού βλέπει ότι ο Λάμπρος δεν είναι όπως παλιά. Η Σταμίρη θα φτάσει στο σημείο να μαλώσει με τον δάσκαλο. Του λέει πως ο Ακύλας ψάχνει τρόπο για να τον ξαναβάλει φυλακή και με αυτό που κάνει σίγουρα θα μπει.

Το επόμενο διάστημα ο Ζάχος αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι στις αδελφές Σταμίρη. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τις κατηγορεί για αντιστασιακή δράση. Αυτό θα οδηγήσει την Ασημίνα στην απόφαση να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει την Ελένη και τη Δρόσω. Γι’ αυτό και φτάνει στο σημείο να πει στον Ζάχο ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Αυτός τότε αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του.

Η Ελένη στο μεταξύ νιώθει φόβο για τις εξελίξεις. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να μαλώσει τόσο με τον Λάμπρο όσο και τον Πέτρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.