Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας απειλεί! Η επίσκεψη της Ελένης στον Ζάχο, θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να αναβάλλουν τον γάμο τους. Άραγε θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο; Η Ασημίνα θα πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας από την άλλη θέλει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι. Έτσι θα μπορεί να τον έχει από κοντά. Στο μεταξύ η Μάρω θα κάνει μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη. Την  ίδια στιγμή ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Η σειρά του ΑΝΤ1 και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν! Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική στις Άγριες Μέλισσες.

Με τον ερχομό του νέου έτους θα γίνουν και τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Από την άλλη ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Εκείνοι πάλι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους…

Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Στο μεταξύ η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου. Βλέπει τη Ρένα η οποία έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τον μικρό Σεβαστό με τις ευχές της Μυρσίνης.

Η Δρόσω θα γνωρίσει ένα σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Στο μεταξύ ο Λάμπρος νιώθει διαλυμένος από την απάντηση του Υπουργείου. Θα καταφέρει να βρει μία άλλη διέξοδο; Από την άλλη ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Στο μεταξύ ο Λευτέρης φτάνει στο Διαφάνι με άδεια και η Ζωή καταλαβαίνει κατευθείαν πως το παιδί της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν…