Όλοι είναι αναστατωμένοι στις Άγριες Μέλισσες με την έγκριση του Υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά του πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα, ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν. Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια.

Ο Ζάχος προάγεται σε Αντισυνταγματάρχη στη σειρά του ΑΝΤ1 και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Στήνουν θανάσιμη παγίδα στον Θανασάκη

Ο Ακύλας στριμώχνεται αρκετά καθώς τα πιο ένοχα μυστικά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες  η εύρεση των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο νεκροταφείο δίνει ελπίδα πως σύντομα οι δολοφόνοι τους θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν. Η ανακάλυψη αυτή θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες.
Τα πράγματα όμως θα πάρουν μια άσχημη και απρόσμενη τροπή. Ο Θανασάκης τελικά είναι αυτός που πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείται πως γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται πολύ γρήγορα. Ο Ακύλας μαζί με τον Μελέτη και τον Ντούνια ενημερώνονται με τον ίδιο να καλείται να κάνει ότι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια.

Ο Μελέτης ενημερώνει τον Θανασάκη πως πρέπει να αποφασίσει με ποιανού την θέση θα ταχθεί βάζοντας του το μαχαίρι στο λαιμό, αφού πρώτα του μεταφέρει την είδηση του Ξανθού που του ζητάει να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους. Ο ίδιος του λέει πως πρέπει να διαλέξει άμεσα αν θα ταχθεί με το μέρος τους, ακολουθώντας έτσι τις εντολές τους ή θα πει την αλήθεια. Ο Θανασάκης παγώνει με όλα όσα του λέει ο Μελέτης καθώς συνειδητοποίει πως έχει πέσει μέσα σε μια θανάσιμη παγίδα που θα τον μπλέξει σε νέες περιπέτειες!