Και ενώ όλοι ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, κανείς δε γνωρίζει αυτά που ζει η Ζέτα στα χέρια του Ντόκου ο οποίος την  έχει κλειδωμένη και νυχθημερόν τη χτυπάει και τη βιάζει. Η κοπέλα πρέπει να σώσει τη ζωή της και κάνει τα πάντα για να γλιτώσει από τη μανία του και το καταφέρνει. Στο μεταξύ, ο Θοδωράκης που δε θέλει να έχει μυστικά από τη Διαμάντω, της αποκαλύπτει πως κάνει κινήσεις ενάντια στον Διαγόρα. Τότε εκείνη γίνεται έξω φρενών και φωνάζοντας του λέει ότι του είπε να μείνει μακριά του γιατί ο άντρας είναι επικίνδυνος. Του λέει ότι κινδυνεύει και εκείνη φοβάται γιατί αν τον καταλάβει και τον βάλει στο μάτι, είναι ικανός για όλα! Επιπλέον του τονίζει ότι τρέμει μην τον χάσει!

Στο μεταξύ, ο Στρατής καταφεύγει ξανά στο αλκοόλ με όλα αυτά που συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεχάσει θολωμένος και μεθυσμένος, ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει! Αναπτύσσει ταχύτητα και σε κάποια στιγμή τρακάρει και τραυματίζεται σοβαρά. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί βρίσκονται και όλοι οι άνθρωποι από το Όνειρο μόλις το μαθαίνουν.

Όλοι έχουν αγωνία να πάνε όλα καλά. Εκεί θα βρεθεί και η Ζέτα που έχει γλιτώσει από τα χέρια του βασανιστή της και έμαθε για το τροχαίο. Είναι δίπλα στον Στρατή και του ζητάει με δάκρυα να γίνει καλά και να ξυπνήσει γιατί τον αγαπάει!

Στο νοσοκομείο θα βρεθεί και η Νίτσα. Οι δύο φίλες θα συναντηθούν ξανά και θα τα βρουν και πάλι!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!