Η σύγκρουση του Διαγόρα με τον Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Ολοι είναι ανάστατοι και κανείς δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Την ίδια ώρα, ο Άλκης ανακαλύπτει πως ο Βαρδάρης δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πατέρα του και βλέπει σιγά-σιγά τα σχέδιά του να ναυαγούν. Οπότε σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και να πάρει τα μέτρα του. Ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο απαλλαγής από τον Διαγόρα.

Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδρασή της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Της λέει να μην πάει πουθενά και μάλιστα με έντονο ύφος! Θα πρέπει να κάτσει και να τον αντιμετωπίσει. Δεν θα πρέπει εκείνη να ζει σαν την κατατρεγμένη επειδή αυτός είναι ένα «καθίκι» όπως χαρακτηριστικά της λέει!

Ομως, το σχέδιο της Ζέτας για τον Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια.

Ο Χρήστος εντωμεταξύ αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και ο Γιώργης που το μαθαίνει, προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό και αυτό θα αποτελέσει μια ανάσα για εκείνον. «Οσα χρειάζεσαι θα σου το δώσω εγώ δανεικά και αγύριστα», του λέει και ο Χρήστος συγκινημένος τον ευχαριστεί: «Σ’ ευχαριστώ, Γιώργη! θα σου τα χρωστάω, Θα σου τα επιστρέψω όλα πίσω». αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Τίποτα δεν μου χρωστάς! Σου τα δίνω γιατί γουστάρω να σου τα δώσω και γιατί είσαι αδελφός μου». Αυτή η κίνηση του Γιώργη εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες και ιδιαίτερα τη Βρεττώ. Κι ενώ η «οικογένεια» του «Ονείρου» ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου. «Η Μαρίνα ζει!». αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 29/3: ΕΠΙΚΟ πετσόκομμα της Μελίνας και των social στη Μαριαλένα

Viral: Ο «γύπας» των Social Media έγινε remix και προκαλεί πανικό στα κλαμπ

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Βλάσση-Αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια!