Ο Γιώργης στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ερωτεύτηκε την Νίτσα με την πρώτη ματιά. Γι αυτό και ήταν από την αρχή αποφασισμένος να την  περιμένει, παρά τα όποια προβλήματα εμφανίζονταν κατά καιρούς, μιας και έχει διακρίνει πως πρόκειται για μια γυναίκα που έχει πληγωθεί πολύ στη ζωή της.

Και δεν έχει άδικο… Η Νίτσα έχει πληγωθεί τόσο, που είναι πλέον επιφυλακτική και καχύποπτη με όλους τους άντρες γύρω της. Παρ’ όλα αυτά, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την πείσει ότι αυτός διαφέρει. Άλλοτε καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της και άλλοτε όχι… Τώρα όμως φέρνει τη Νίτσα ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος…
Αν και πολύ γρήγορα Στρατής και Ζέτα ήρθαν κοντά, βρίσκοντας ο ένας παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου, εκείνος επέμενε να μην της φανερώνει την αλήθεια για τη γυναίκα που έχει στοιχειώσει το παρελθόν του. Σχεδόν πεισματικά μάλιστα της έχει κρύψει πως η Μιράντα έχει φύγει από τη ζωή, εξαιτίας ενός τραγικού τροχαίου. Η Ζέτα ωστόσο δεν έχει σταματήσει να τον ρωτά, να αναρωτιέται και να ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή.

Στο μεταξύ, η Διαμάντω προβληματίζεται και νιώθει περίεργα από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη, ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη, ενώ ο Στέλιος, που δεν αποδέχεται τον χαρακτήρα του γιου του, νιώθει πως οι σχέσεις του μαζί του έχουν φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή!
Δεν είναι μόνο η Ζέτα που σκαλίζει το παρελθόν που αφορά την άγνωστη αγάπη του Στρατή, είναι και ο Αλέξανδρος, που δεν έχει σταματήσει να αναζητά την
αλήθεια πίσω από τον τραγικό χαμό της αδελφής του… ‘Οταν λοιπόν η Φωτεινή τού κάνει τις αποκαλύψεις της, τον οδηγεί στον δρόμο της φυγής της Μαρίνας, με τον πατέρα Δανιήλ να θυμάται αλλά να εξακολουθεί να σωπαίνει. Στο μεταξύ, η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως, ενώ η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου, με την απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά να μαζεύει τα σπασμένα.

Η αλήθεια που περίμενε η Ζέτα έρχεται στο φως, αλλά δεν είναι καθόλου αυτή που περίμενε… Σοκαρισμένη τώρα από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η νεαρή τραγουδίστρια νιώθει νέα ερωτήματα να την τριβελίζουν, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. Η Φωτεινή, που πείθεται όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικoγένειας, υπό το άγρυπνο μάτι της  Βρεττώς, που πάντα φαίνεται να ξέρει περισσότερα και επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά τον γιο της. Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα, ενώ η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική νεκρή-Θρήνος στην οικογένεια Καστρινού

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Σασμός: Ο Τόλης καίει τον Μαθιό-Ο Αστέρης σκοτώνει τον αδερφό του;