Μετά την απόφαση της Εύης και της Φωτεινής  να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο της μητέρας τους στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το ξέσπασμα του Χρήστου εναντίον τους, τα δύο κορίτσια βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς τους. Ο Χρήστος δείχνει μετανιωμένος με την πράξη του αυτή και αποφασίζει να πάει στη Βρεττώ. Εκείνη του επισημαίνει ότι πρέπει να συνέλθει και εκείνος παραδέχεται το λάθός του λέγοντας ότι συμπεριφέρθηκε εγωιστικά και θα αλλάξει!

Και πράγματι ο Χρήστος δείχνει να έχει αλλάξει στάση απέναντι σε όλους έχοντας βέβαια σχέδιο που ακολουθεί για να μην κινήσει τις υποψίες. Και η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Η Νίτσα από την άλλη δίνει την ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Οταν συναντιούνται ξανά, εκείνη απολογείται ότι δε γινόταν να έρθει. Ωστόσο εκείνος της κλείνει εκ νέου ραντεβού και αυτή τη φορά βγαίνουν.

Ο Χρήστος από την άλλη έχει πάρει φωτιά και ζητά από τον Στέλιο να διαλύσει τον Βαρδάρη γιατί του κατέστρεψε την οικογένειά του. Μία κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μία νέα πληροφορία για τον Χρήστο ενώ ο ίδιος ξεκινά να έχει επαφή με την όμορφη Βάσω. Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και ξεκινάνε να βγαίνουν.

Στο μεταξύ, η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι στη σειρά του ALPHA. Την ώρα που Ζέτα και Στρατής περνούν χρόνο μαζί, ο Στέλιος ανακαλύπτει ότι υπάρχει φάκελος για τον Στρατή στην  Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση. Ο Χρήστος θυμώνει αλλά ο Αστυνόμος τον καθησυχάζει. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σε αυτή. Αν το μάθει ο Χρήστος θα είναι η απόλυτη καταστροφή του Βαρδάρη…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πάλι κόβουν επεισόδιο-Αυτός είναι ο λόγος!

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης σπάει στο ξύλο την Ολυμπία-Καίει τα κτήματα των Στεφανέων