Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί έξω από το Τμήμα Χωροφυλακής Αγρινίου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ζητώντας επιτακτικά την απελευθέρωση του Στρατή, ενώ εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα. Ο Στέλιος, εκτός εαυτού, αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου. Έρμαιο ο Μίλτος, αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα.
Η προειδοποίηση του Στρατή γι αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουν για λίγο μαζί και εκείνος, επιτέλους, παραδέχεται τα τυναισθήματά του. Ο Χρήστος, εξοργισμένος, ψάχνει λύσεις παντού, αλλά ιδανική λύση ξανά είναι ο μετανιωμένος Στέλιος.

Μόνο η κόρη του Εύη μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο, με μια βασική προϋπόθεση, να συναντήσει πρώτα το θείο της Αλέξανδρο.

Ο Στέλιος δέχεται σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του και τρομοκρατείται. Η Αγλαΐα ακούει από το γιο της Μίλτο την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της. Μια ακόμα κρίση του πατέρα της Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ. Η Εύη μετά την απρόοπτη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο, έχει ακόμη περισσότερες απορίες για τη σχέση του με τους γονείς της. Η δυσμενής μετάθεση που έρχεται στον Στέλιο, τον βγάζει εκτός εαυτού και ζητάει τα ρέστα από τον Χρήστο, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς. Απελπισμένος να βρει κάποιο μέσο και να ακυρωθεί η μετάθεσή του, καταλήγει στον Θοδωράκη Πασσαλίδη, απόστρατο υποστράτηγο της χωροφυλακής. Η Αγλαΐα, συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό
εχθρό. Ο Τάσος, βλέποντας την κατάσταση του Μίλτου, κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία.
Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στο θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία το φάκελό της.

Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της. Η Νίτσα αποκαλύπτει στον Στρατή ότι η Ζέτα κακοποιούσε κατά συρροή και εξακολούθηση ο λαμπερός τραγουδιστής Γιάννης Ντόκος.

Ο Στρατής αποφασίζει να αλλάξει τη στάση του απέναντί της. Στωικά δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με την Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του, ψάχνοντας να βρει λύσεις.

Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος που τον πιέζει να πουλήσει το «Όνειρο» στους πελάτες του.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα σπρώχνει τον Σταύρο στα άκρα-Ο Λευτέρης μιλά στη Θοδώρα για τη μητέρα του

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει