Ο Διαγόρας, χωρίς να τον σταματάει τίποτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, συνεχίζει να σπέρνει τον όλεθρο στο Αγρίνιο. Θύμα του αυτή τη φορά είναι ο Νικολάκης τον οποίο απάγει προκειμένου να κάνει τη Διαμάντω να κλείσει το στόμα της και να μην πει κουβέντα για εκείνον πουθενά.

Η γυναίκα τρέμει για τη ζωή του παιδιού της και υπακούει μόνο που ο Άλκης δεν συμμερίζεται πλέον τα όσα κάνει ο Διαγόρας και πάει να τον βρει.

Τον ρωτάει αν έχει τρελαθεί και πώς μπορεί να αρπάζει ένα μικρό παιδί. Αναρωτιέται πού μπορεί να φτάσει τελικά η τρέλα του και τον παρακαλεί να το δώσει πίσω στη μάνα του. Ο Διαγόρας γίνεται έξαλλος. Του λέει ότι κανείς δεν είναι σε θέση να του πει τι να κάνει. Επιπλέον του λέει να μην ξεχνά ότι εκείνος τον έκανε τόσο δυνατό γιατί αλλιώς θα ήταν απλά ένας ορφανός στο δρόμο!

Τότε ο Άλκης θολωμένος από τον θυμό του, σηκώνει το όπλο και τον σκοτώνει μπροστά στον σοκαρισμένο Νικολάκη που ευτυχώς επιστρέφει σώος στα χέρια της μητέρας του.

Ο Άλκης, μετά το φόνο του Διαγόρα εξαφανίζεται και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του βάζοντας στόχο του τη Μαρίνα που είναι και η φόνισσα του πατέρα του. Η δολοφονία του Διαγόρα φέρνει αναστάτωση καθώς ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων που είχε μαζί του αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς.

Η αστραπιαία απόφαση του Άλκη να εμφανιστεί στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει, δημιουργεί νέα δεδομένα αφού λέει ότι εκείνος σκότωσε τον Διαγόρα και θα τους πει και όλα όσα έχει κάνει!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!