Η ανησυχία της Διαμάντως για τον Νικολάκη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, επαληθεύεται και η γενναία απόφασή της να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, την οδηγούν στον εφιάλτη που δεν θα μπορούσε ποτέ να αντέξει. Ο Διαγόρας φαίνεται πως κρατά πια στα χέρια του όλα τα δυνατά χαρτιά. Το στόμα της Διαμάντως κλείνει και ο Στρατής εισπράττοντας την οργή της, αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα με το δικό του τρόπο.

Η Εύη, από την άλλη, κομματιάζει την καρδιά του Άλκη και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά. Η Ζέτα μάταια αγωνίζεται να συνεφέρει τον Στρατή και η ανησυχία απλώνεται σε ολόκληρο το πλήρωμα του «Ονείρου».

Οι κινήσεις του Στέλιου δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στη μοίρα της. Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης και ενώ όλοι τον αναζητούν, η Διαμάντω απομένει να σπαράζει για την αναπάντεχη συμφορά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνεφέρει το παιδί της. Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα και να πέσει σε μια ανέλπιστη αγκαλιά, αυτή του Ντίνου. Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για τον Χρήστο. Ενώ η Εύη αγωνίζεται να βρει τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της, ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση, που όμως φέρνει τη Μαρίνα σε απόσταση βολής από τον Άλκη που καραδοκεί.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή ο Αποστόλης-Γι αυτή τη δολοφονία συλλαμβάνεται!

Ανατροπή: Ποια ομάδα Big4 είναι φαβορί για τον Πάλμα

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη σώζει τον Αποστόλη-Τέλος ο Δημοσθένης για τον Κωνσταντίνο