Ο Στέλιος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει πως άλλαξε σελίδα. Εχοντας πέσει στα χέρια του Διαγόρα, η Φωφώ αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Νώντα που δεν είναι άλλη από την Μαρίνα.

Ο Αλκης πηγαίνει στο σπίτι της Eύας, όταν το βλέμμα του πέφτει πάνω στη φωτογραφία της Μαρίνας και ρωτάει ποια είναι η κυρία για να μάθει ότι πρόκειται για την μητέρα της Εύης. Εκείνος τότε αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Στο μεταξύ, η Μαρίνα παρά τις προειδοποιήσεις του Χρήστου, όχι μόνο βρίσκεται στο Αγρίνιο, αλλά κάνει και εμφανίσεις με κίνδυνο να τη δουν.

Η Μαρίνα βλέποντας γύρω της να στενεύει ο κλοιός, αποφασίζει να πάει να παραδοθεί για τον φόνο του Νώντα. Ο Χρήστος συμφωνεί μαζί της και την προτρέπει να το κάνει, αλλά η Βρεττώ διαφωνεί με την απόφαση αυτή. Τον προειδοποιεί ότι με αυτή την κίνηση θα καταστρέψει όχι μόνο την ζωή του αλλά και την καριέρα που τόσα χρόνια έχτισε. Επιπλέον του λέει να την πείσει να μην παραδοθεί γιατί το λάθος θα είναι μεγάλο!

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει και τότε η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πάει να βρει τη Μαρίνα για να τη σκοτώσει. Ενώ όλοι προσδοκούν την ηρεμία που θα φέρει η παράδοση της Μαρίνας στην αστυνομία, η εξαφάνισή της προκαλεί νέα αναστάτωση και η Βρεττώ φροντίζει να καλύψει τα ίχνη της. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος σοκαρισμένος μαθαίνει από τον Στρατή πως η Μαρίνα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα.

 

 

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA