Λίγες ώρες πριν γράψει μόνος του το τραγικό φινάλε της ζωής του, ο Αλέξης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, εξομολογείται στους αστυνομικούς ότι η Μυρτάλη είχε στην κατοχή της ένα όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη. Αυτή η κατάθεση-φωτιά καίει τον αδίστακτο μαφιόζο, καθώς οδηγεί τον Γιώργη Κουράκο και τη Δήμητρα στο συμπέρασμα ότι εκείνος έχει παράνομες δραστηριότητες και διασυνδέσεις.

Μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις του ο Αλέξη, η νεαρή αστυνομικός, που παραλίγο να γίνει συγγενής με τον Δημοσθένη, καθώς σκόπευε να παντρευτεί τον γιο του τον Κίμωνα, αποφασίζει να ερευνήσει διακριτικά και εις βάθος αυτή την πολύτιμη πληροφορία. Την ίδια στιγμή, οι υποψίες που έχει η Δήμητρα αυξάνονται όταν τις συζητάει με τον αστυνόμο Κουράκο και της λέει ότι θεωρεί τη στάση του επιχειρηματία πολύ ύποπτη. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ο Δημοσθένης μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών και όλα οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της εγκληματικής του δράσης.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA