Ο Στέλιος Ρόκκος βιώνει μία οικογενειακή τραγωδία τις τελευταίες μέρες αφού ο αδερφός του, Νίκος, που έμενε στη Λήμνο, βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή στις 30/12.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη όπου έχει εμφανίσεις ο δημοφιλής καλλιτέχνης, επικοινώνησε με την γυναίκα που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο τραγουδιστής και μίλησε στους τηλεθεατές για όσα της εξομολογήθηκε.

«Έτυχε την Κυριακή και είδα τη γυναίκα που έχει τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Ρόκκος. Όλες αυτές τις στιγμές που είχαν την αγωνία το βράδυ, να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών, η ελπίδα όλων φυσικά ήταν ένα καλό νέο. Από τη στιγμή που κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του, ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια καλή είδηση, ένα σημάδι αισιοδοξίας, το οποίο δεν ερχόταν. Όταν τελικά τον εντόπισαν νεκρό, το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Μέσα σε δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέλφια.

Η μητέρα τους ζει, η φυσική εξέλιξη δεν είναι να αποχαιρετά η μάνα τα παιδιά της. Πολύ δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν θέλεις να πιστέψεις την πραγματικότητα. Έφυγε με την πρώτη πρωινή πτήση στις 7:00 για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και την οικογένεια του αδελφού του. Να μη συμβεί σε άνθρωπο αυτό το πράγμα…» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Στέλιος Ρόκκος: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη