Ο Σασμός αποκτά έναν νέο εισαγγελέα ο οποίος θα φέρει τα άνω κάτω στην Κρήτη και στην ιστορία που βλέπουμε μέχρι στιγμής.

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, τον οποίο  υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωρίζει καλά τον τόπο και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να λυθούν κάποιες υποθέσεις. Ο Αντώνης γνωρίζει τον Χρήστο από την παιδική του ηλικία και είναι χαρούμενος που τον ξαναβλέπει. Ωστόσο σύντομα αυτό θα αλλάξει.

Ο Χρήστος στην άφιξή του στην Κρήτη σοκάρεται καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ίδια θέματα που ταλαιπωρούσαν τον πατέρα του αναγκάζοντάς τον τελικά να ζητήσει μετάθεση από την Κρήτη. Η βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων όχι μόνο κρατάει ακόμη καλά αλλά πλέον έχει αναζωπυρωθεί.

Στην πρώτη συνάντησή του με τον Αντώνη ο Χρήστος ενημερώνεται για τα πρόσφατα δρώμενα και την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού. Ο Χρήστος επιπλήττει την αστυνομία για το πως δε κατάφερε να προστατέψει τον κρατούμενο. Επιπλέον εκφράζει την απορία του για την απελευθέρωση του Μαθιού αλλά και την αξιοπιστία του μάρτυρα.

Ο Χρήστος υποπτεύεται τις κινήσεις του Φραγκιαδάκη και αποφασίζει να πάει μόνος του στην Άνω Ποριά για να ανακαλύψεις τι ακριβώς συμβαίνει με την ανεξιχνίαστη δολοφονία.

O Σασμός επιστρέφει με νέα επεισόδια:

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η απίστευτη θέση που έφτασε στο Netflix

Survivor spoiler: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΟΛΑ! Οι 11 Διάσημοι που πάνε Άγιο Δομίνικο!

Η γη της ελιάς: Τέλος η Αριάδνη από τη Μάνη – Η Αφροδίτη έγκυος