Το Ναυάγιο βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή της ιστορίας καθώς η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη και τελικά του λέει το πολυπόθητο «ναι».

Ο Ιπποκράτης δε μπορεί να δεχτεί τη χλιαρή αντίδραση της Ειρήνης στην πρόταση γάμου που της έκανε. Περίμενε η κοπέλα να δεχτεί αμέσως για να έχει και το αγέννητο παιδί της έναν πατέρα. Εκείνη όμως αποδεικνύεται σκληρή και προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο λιμενικός βλέπει ότι η κοπέλα σιγά σιγά συνέρχεται και αποκτάει φιλίες. Καταλαβαίνει ότι σε λίγο καιρό δε θα τον έχει πια ανάγκη κάτι που τον τρομάζει. Στη συνέχεια θα δούμε τον Ιπποκράτη να εμμένει στον στόχο του να οδηγήσει την Ειρήνη στα σκαλιά της εκκλησίας και να γίνεται ακόμη πιο επίμονος και χειριστικός.

Αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο όμως το τελευταίο διάστημα είναι η συναναστροφές της Ειρήνης με τα άτομα από το Ναυάγιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης είναι για τον Ιπποκράτη η πιο επικίνδυνη παρουσία στη ζωή της Ειρήνης. Παρακολουθεί συνέχεια τον Αντώνη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν.

Κάποιες πληροφορίες που αντλεί από το λιμενικό τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Αντώνης έχει κάποιο ένοχο μυστικό. Αυτή θα είναι η ευκαιρία του να τον βγάλει από τη ζωή της Ειρήνης κινώντας υπόγεια τα νήματα.

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη-Βρίσκουν το πτώμα της Κλαίρης θαμμένο στον κήπο!

Μετά τη φωτιά: Αιφνίδιο τέλος από τον ANT1 με αιχμές

Η γη της ελιάς: Τέλος η Αριάδνη από τη Μάνη – Η Αφροδίτη έγκυος