Γάμος γίνεται σήμερα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ να κάνει το βήμα παραπάνω μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ήταν και ο λόγος και έτσι ακριβώς δικαιολόγησε και την απουσία του από τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και της πρώτης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο (ίσως και όχι) τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας δεν περίμεναν τέτοια νέα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έτσι πάγωσαν όταν έμαθαν για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ωστόσο μετά το πρώτο σχετικό… σοκ τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του μετέφεραν τις ευχές τους.

Το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να μείνει στο γάμο και θέλει να επεκτείνει τον αριθμό των μελών της οικογένειας, υιοθετώντας παιδιά.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας» είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Τι είχε πει για τα παιδιά

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Άγριος καβγάς-Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή ότι ο Τζανής σκότωσε το μωρό!

F1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ-Όσα είπε για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί