Ο Σασμός, η σειρά του ALPHA που κατάφερε για τρίτη χρονιά να συνεπάρει το κοινό, έχει πολλούς λόγους για να πηγαίνει μπροστά! Τόσο το σενάριο όσο και οι ηθοποιοί, ανεβάζουν τον πήχη καθημερινά με τις εξελίξεις να τρέχουν και να είναι ανατρεπτικές!

Ωστόσο όπως φαίνεται, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σύντομα θα έχουμε απώλειες!

Ο αγαπημένος μας παπά- Μιχάλης φαίνεται πως θα εγκαταλείψει, ας ελπίσουμε όχι τα εγκόσμια γιατί αυτό θα προκαλούσε ιδιαίτερη θλίψη στην Άνω Ποριά αλλά και στους τηλεθεατές, αλλά την ίδια τη σειρά!

Ο Σασμός, η σειρά του ALPHA που κατάφερε για τρίτη χρονιά να συνεπάρει το κοινό, έχει πολλούς λόγους για να πηγαίνει μπροστά! Τόσο το σενά

Ο αγαπημένος ηθοποιός, κατά κόσμο, Μιχάλης Αεράκης θα δοκιμάσει την τύχη του στις ευρωεκλογές με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ.

Ο γνωστός κρητικός, φαίνεται πως διατηρεί επαφές με τον πρόεδρο του κόμματος ο οποίος του έκανε και την πρόταση να είναι υποψήφιος με το κόμμα που έβαφε όλη την Κρήτη πράσινη… παλιά!

Ο Μιχάλης Αεράκης φυσικά και δεν είναι τυχαίο πρόσωπο μιας και η πορεία του στο θέατρο και τον καλλιτεχνικό χώρο τον έχει καταξιώσει. Τόσο στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Το Νησί όσο και τα τελευταία τρία χρόνια στη σειρά του ALPHA,  με την εμφάνισή του ως παπα-Μιχάλης, η δημοφιλία του έχει εκτοξευθεί! Καλή επιτυχία λοιπόν.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά