Πάνος Νάτσης: Συγκίνησε ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης. Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 είναι για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Στη χτεσινή βραδιά βρέθηκαν καλεσμένοι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης. Όλοι μαζί παρουσίασαν στο κοινό τα υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Επίσης ακούγονται πολλα αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί τους έχουν καλεσμένους από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και όχι μόνο. Το βράδυ λοιπόν της Δευτέρας ο Γιάννης Κουκουράκης ήταν ένας από αυτούς. Ο ηθοποιός μάλιστα κατάφερε και συγκίνησε με την αφιέρωση για τον αδικοχαμένο συνάδελφό του Πάνο Νάτση.

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης για τον Πάνο Νάτση που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Πάνος Νάτσης «έφυγε» πριν 15 μέρες μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο χώρος υπέστη όπως είναι φυσικό σοκ.