Ράγισαν και οι πέτρες με τον συγκινητικό επικήδειο του Γιώργου Καπουτζίδη στην εξόδιο ακολουθία του φίλου και συνεργάτη του. Ο Πάνος Νάτσης δεν είναι πια κοντά μας και το θλιβερό καθήκον του αποχαιρετισμού έλαχε στον στενό του φίλο.

Ο ηθοποιός έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 31 ετών ενώ χτες 2 Φεβρουαρίου οι φίλοι του κλήθηκαν να τον αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης. Ωστόσο, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον επικήδειο λόγο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πάνος Νάτσης: Τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, «περνάς στην επόμενη φάση». Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες».

 

«Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα».

Πάνος Νάτσης: Τα δάκρυα του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός έπαιζε στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας.

Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».