Ολόκληρο το θέατρο θρηνεί για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών ύστερα από δυστύχημα με τη μηχανή του. Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ταλαντούχου ηθοποιού σε κλίμα βαθιάς οδύνης στο νεκροταφείο Σχιστού.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέλαβε να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο ενώ όλοι όσοι ήταν εκεί ήταν βαθύτατα συγκινημένοι.

Πότε επιστρέφει η παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» όπου πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης αναμένεται να κάνει ξανά πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου. Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, στενός φίλος του ηθοποιού, θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θεώρησαν χρέος τους να πείσουν τον ηθοποιό να συμμετάσχει στο έργο, καθώς μόνον εκείνον ήθελε ο Πάνος Νάτσης να τον αντικαταστήσει.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, το βράδυ της Τετάρτης 9/2 μια βραδιά νωρίτερα από την πρεμιέρα θα γίνει εκδήλωση μνήμης στον Πάνο Νάτση στο θέατρο Ήβη. Εκεί θα βρεθούν φίλοι, συνάδερφοι και συγγενείς του ηθοποιού για να τον τιμήσουν, ενώ θα παιχτεί και η παράσταση.

Πάνος Νάτσης: Παραβίασε stop;

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022). Τότε η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό. Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή! Ο ηθοποιός πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.