Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή αλλά για κανέναν δεν είναι διαχειρίσιμο. Μπορεί εκείνος να μην είναι πια κοντά μας όμως το έργο του και οι φίλοι του θα φροντίσουν να διατηρούν ζωντανή τη μνήμη του. Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Καπουτζίδης που με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε από το σανίδι του θεάτρου. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, ο Πάνος ήταν εκεί πριν δύο μέρες.

Η είδηση για τον θάνατό του συγκλόνισε τους πάντες. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέχρι χτες δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια. Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος.

Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης λέει τα εξής: «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας.

Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».

Στο μεταξύ ένα βίντεο ντοκουμέντο με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, δημοσίευσε το MEGA. Ο Πάνος Νάτσης φαίνεται να χάνει τη ζωή του ακαριαία από τη σύγκρουση της μηχανής του και του φορτηγού.