Ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς απάντησε μέσα από τα social media στον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα, που λίγες ώρες πριν, είχε ζητήσει από τον παραλίγο υποψήφιο δήμαρχο, να πει συγνώμη δημόσια για όσα είχε πει για τον ίδιο.

Απτές αποδείξεις μάλιστα μιας και ο αθλητής ανέβασε ένα βίντεο σε story στο Instagram από το 2019, όπου ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, μιλά για την Κατερίνα Πεφτίτση.

Στη λεζάντα βέβαια δεν παραλείπει να πει…«Συγγνώμη Γιώργο μου».

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μία κοπέλα με παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν ξέρω πώς να το πω – δε λέω τη λέξη χοντρή- αλλά λέω μία κοπέλα με παραπάνω κιλά να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σα διαφήμιση της Greenpeace» είχε πει τότε ο Γιώργος Λιάγκας!

Ο δημοσιογράφος είχε εκνευριστεί με όσα είπε ο πρώην πράσινος μπασκετμπολίστας αναφορικά με το πάχος!

«Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».