Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τα όσα είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας,  Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια ενός podcast.

Ο παραλίγο υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε το όνομα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, λέγοντας τα ακόλουθα:

«Σκέφτομαι αύριο μεθαύριο, αν κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαΐρ και μου βγει λίγο πιο μελαμψό, θα φοβάται να βγει από το σπίτι μην το δείρουν; Θα φοβάται μη γίνει γκέι; Θα φοβάμαι μην είναι δαχτυλοδεικτούμενο στο σχολείο ή βάλει τηλεόραση και το κράζει ο Μπέος; Ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας; Με τρομάζει πολύ αυτή η ιδέα».

Ο δημοσιογράφος τότε απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ ούτε με μηνύσεις ούτε με αγωγές -δεν θέλω κανένα σχόλιο από κανέναν σας παρακαλώ πολύ- να ζητήσει συγγνώμη και να μου πει πότε κορόιδεψα έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Να βγει να μου το πει και να ζητήσει συγγνώμη.

Όλο αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε και να πετάμε έναν Λιάγκα, για να κάνουμε αναπαραγωγή, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν, για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να φταίω εγώ και να κολλάμε κι έναν Λιάγκα δίπλα. Έχω δώσει μάχες για να υπερασπιστώ ανθρώπους που στο μυαλό κάποιων άλλων είναι διαφορετικοί. Στο μυαλό το δικό μου όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και ίσοι. Ίσοι δεν είναι δυστυχώς, γιατί η κοινωνία μας δεν τους αντιμετωπίζει ως ίσους, ίδιοι όμως είναι. Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο να είναι χοντρός, αδύνατος… Από την άλλη δεν θα καταργήσω και τη λέξη χοντρός, αν αυτό εννοεί. Παιδάκι χοντρό να έχω κοροϊδέψει; ντροπή λίγο! Κύριε Παππά βγείτε ζητήστε συγγνώμη, με αγάπη σας το λέω. Δεν μου το είχατε πει, δεν θα το έπαιζα, δεν το κατάλαβα ότι είχε πει αυτή τη βλακεία»…

Γιώργος Λιάγκας: Ο Παππάς είπε βλακεία!

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Τέλος τα παραμύθια για τον Δημήτρη-Η Μερόπη τον βλέπει ολοζώντανο!

Αυτό είναι marketing: Πασίγνωστη ομάδα πουλάει τα δικά της προφυλακτικά

Έρωτας Φυγάς: Θρίλερ για την Μαργέτα-Βόμβα στο Κιάρι!