Όταν η Σεβαστή βρίσκει τον Ανδρέα παρέα με τη Σοφία στη σειρά Οι Πανθέοι, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της. Ο Θωμάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Τέλης στο υπόγειο του μαγαζιού του, την ώρα που η Δέσποινα δέχεται τη συμβουλή του Ισίδωρου και αποφασίζει να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της, ώστε να βγάλει το διαζύγιο μονομερώς.

Στη Σύρο, η Μάρμω αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να της εξηγήσει, κι εκείνος της ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και της λέει πως θα τη στηρίξει, ώστε να ξεπεράσουν μαζί την απώλεια του παιδιού τους.

Όταν ο Λουκάς κατηγορεί ευθέως τη Σοφία πως εχει ακόμα αισθήματα για τον Ανδρέα, εκείνη αποφασίζει να παραιτηθεί από την κλινική σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV, ενώ η Μερόπη βλέπει έναν άντρα στον δρόμο και είναι σίγουρη πως πρόκειται για τον Δημήτρη. Προσπαθεί να πείσει τον Στάθη ότι δεν κάνει λάθος, όμως η επιβεβαίωση θα έρθει τελικά από τη Μιρέλλα, που θα της πει ότι έψαξε να τον βρει ανάμεσα στους νεκρούς, αλλά δεν τον βρήκε.

Μετά τις πιέσεις του Ανδρέα, η Σοφία τελικά ανακαλεί την παραίτησή της, την ώρα που ο Κίτσος και Μάρμω καταλήγουν σε άλλον έναν καβγά που, όπως όλα δείχνουν, θα βάλει οριστικό τέλος στη οχέση τους.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Liewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

Masterchef: Οι αλλαγές που ετοιμάζει η παραγωγή