Την ώρα που ένα νέο δράμα εξελίσσεται στο Κιάρι και στη σειρά Έρωτας Φυγάς, στην Κηφισιά η Μαργέτα ζει καταστάσεις… θρίλερ, αφού ένα τρομακτικό γεγονός λαμβάνει χώρα έξω από το σπίτι της. Μέσα στη νύχτα ακούγονται πυροβολισμοί και στη συνέχεια δύο άνδρες φαίνονται να κουβαλούν ένα πτώμα!

Πίσω στο Κιάρι σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV η είδηση για τη διαθήκη της Μαργέτας έχει πέσει σαν βόμβα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πού αποσκοπούσε αφήνοντας όλη την περιουσία της στην Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος θεωρεί ότι το έκανε για να κρατήσει την αγαπημένη του παντοτινά δεμένη στο Κιάρι και πλέον τόσο η ίδια η Αλεξάνδρα όσο και αυτός πρέπει να επανεκτιμήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Μέσα σε όλα, η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος της να μένει σε έναν γάμο με κάποιον που την απατούσε, ενώ λάθος μοιάζει και ο αρραβώνας του Νικόλα με τη Ρηνιώ γιατί, μετά τις χαρές και τα χαμόγελα, εκείνος σκέφτεται την Άννα κι εκείνη νιώθει μεγαλύτερο προβληματισμό παρά ευτυχία.

Χαρά και Μίλτος ενώνονται ακόμη περισσότερο μπροστά στον θάνατο ενός σημαντικού προσώπου, όμως η μητέρα του του ξεκαθαρίζει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, θα πρέπει να ξεχάσει αυτή τη γυναίκα. 

Ο Φάνης βρίσκει την ευκαιρία να σαμποτάρει μια μηχανή του Ιάσονα, ενώ ο Σωκράτης αναγκάζει με τη βία τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. “Ομως τότε εμφανίζεται μπροστά τους ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να τον σταματήσει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN