Η Νεφέλη Μεγκ, μια 26χρονη κοπέλα από την έδεσσα, έκανε μια συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Παρασκευή 7 Απριλίου που απόκτησε αμέσως δημοσιότητα μέσω του Youtube και των podcasts. Η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπέβαλε σκληρές ερωτήσεις στον πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, τον ρώτησε για τον λόγο που οι συγκοινωνίες είναι ανεπαρκείς, που ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομοc δεν λειτουργεί καλά, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των απεργιών, για τον λόγο που οι αστυνομικοί είναι βίαιοι με τους διαδηλωτές και γιατί δεν τους τιμωρούν. Επίσης ρώτησε για την πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά και τη τη φορολογία.

Επίσης όπως αναφέρουν σε άρθρο τους τα Παραπολιτικά, έθεσε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί δεν κάνει συνεργασία με άλλα κόμματα αλλά για την οικογενειοκρατία, γιατί θεωρεί  τον εαυτό του μεταρρυθμιστή και για την ελευθερία του Τύπου. Η συνέντευξη διήρκεσε 69 ολόκληρα λεπτα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους νέους, καλώντας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές και να μη συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

Μετά τη συνέντευξή της με τον πρωθυπουργό. η νεαρή δέχθηκε επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την επιλογή της

Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο αίτημά mς. Επίσης, ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον κ. Μητσοτάκη στα social medίa και αυτός απάντησε. Τέλος αποκάλυψε πως ο επόμενος πολιτικός που Θέλει να συναντήσει και να του πάρει συνέντευξη είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Νεφέλη  είναι γνωστή για την αγάπη της στις γάτες και στο καλά φαγητό, ενώ προτιμά τακτοποιημένα σπίτια. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  με εισαγωγικές εξετάσεις στη Νομική το 2020, αλλά, αντί να ακολουθήσει τον δικηγορικό δρόμο, προτίμησε το stand up comedy.

H Νεφέλη Μεγκ είχε μιλήσει για τη συγκεκριμένη διατροφική διαταραχή που είχε περάσει στο παρελθόν λόγω ενός αγοριού και διάφορων «κομπλεξικών» συναισθημάτων.

Εχασε 10 κιλά με θερμιδομέτρηση τροφών και τη σκληρή γυμναστική, αλλά πλέον, όπως λέει, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Περιστασιακά χάνει τον έλεγχο στο φαγητό, αλλά συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι πολύτιμη και, όπως λέει η ίδια, πρέπει να την αξιοποιούμε.

Νεφέλη Μεγκ: Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος-Έτσι παίρνει εκδίκηση!

Ο χαμός που έγινε με τον Χάμες – «Βράζει» ο Βέρμπιτς – Οι Έλληνες που ψάχνει ο Καρυπίδης!

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος το κρυφτό-Η Μαρίνα ομολογεί τη δολοφονία του Νώντα!