Ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε στην Ελλάδα, το μεσημέρι της Κυριακής (15/05), μετά τον τελικό της Eurovision 2022. Μάλιστα, στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε ότι «πέρασε δύσκολα φέτος λόγω της υγείας του».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σε σχετικές δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε για τη νίκη της Ουκρανίας: «Ξέρουμε τι έχουν περάσει οι Ουκρανοί. Μετράει και το συναίσθημα, πέρα από το τραγούδι και την εμφάνιση, ήταν δίκαιη η νίκη της Ουκρανίας».

Αναφορικά με την ιταλική διοργάνωση που αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα, ο σχολιαστής της ΕΡΤ για τη Eurovision 2022 σημείωσε: «Το κοινό ήταν πολύ ζεστό, το καλύτερο κοινό που έχουμε συναντήσει. Οι Ιταλοί έσκισαν από ανθρώπινο δυναμικό, ήταν αρκετά εξυπηρετικοί, παρά τα τεχνικά προβλήματα που είχαν».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τη Μαρία Κοζάκου για τη βοήθεια που του προσέφερε κατά το ταξίδι στο Τορίνο μιας και ο ίδιος έχει τραυματιστεί τόσο στο χέρι όσο και στο πόδι του.

Πάντως, όσον αφορά στο σχόλιο που έκανε κατά τη χθεσινή (14/05) μετάδοση της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, λέγοντας: «Αν το αναλύσουμε, θα χάσει και την αξία του».
Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου, επέστρεψε και ο σκηνοθέτης της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022, Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή (15/05) ημέρα ως «μια χαρούμενη ημέρα», τονίζοντας η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord «ήταν εκπληκτική».

Επισημαίνεται ότι η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την 8η θέση που κατέλαβε στη Eurovision 2022 με το τραγούδι «Die Together», αργότερα το απόγευμα.