Κέρδισε τις εντυπώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη στον διαγωνισμό της Eurovision από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
H νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Die Together» 15η σε σειρά εμφάνισης στον A’ Ημιτελικό, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.
Η 24χρονη ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία.

Την εμφάνιση της Αμάντα στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού που προβλήθηκε από την  ΕΡΤ, επιμελείται η Σίλια Κριθαριώτη.
Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, υπογράφει για μία ακόμη φορά, ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στα Ιωάννινα και αργότερα μετανάστευσε στη μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Στη 15η θέση – κατά σειρά εμφάνισης – είδαμε στον A’ Ημιτελικό της Eurovision 2022, την Αμάντα Γεωργιάδη που ερμήνευσε το «Die Together» για την Ελλάδα μας, στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας.
Η 25χρονη Αμάντα ξεσήκωσε το κοινό στις κερκίδες, που της χάρισε το πιο ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα.
Η νεαρή καλλιτέχνιδα ερμήνευσε με ένα μοναδικό τρόπο τη συναισθηματική μπαλάντα, που είναι σε σύνθεση της ίδιας μαζί με τον Νορβηγό συνθέτη, Bjorn Helge.
Το «Die Together» περιγράφει μία αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Αμάντα Γεωργιάδη.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρόκριση της χώρας μας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 14 Μαϊου, οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν.