Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ακομπλεξάριστος όπως πάντα, μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του δίνοντας μια πολύ δυνατή απάντηση σε όλους όσοι του στέλνουν κακεντρεχή σχόλια.

 

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό» είπε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ο ίδιος επισήμανε λίγο αργότερα: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Γιώργος Καπουτζίδης: Δείτε το απόσπασμα

Ωστόσο το Σάββατο (14/5)  ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προέβη σε μία αιχμηρή ανάρτηση για τον Γιώργο Καπουτζϊδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου σχολιάζουν τις εμφανίσεις των χωρών στη Eurovision τους χαρακτήρισε «ενοχλητικά υπερβολικούς» λέγοντας μάλιστα πως κάθε χρόνο τους αποθεώνουμε από συνήθεια.

«Κάθε χρόνο αποθεώνουν όλοι Καπουτζίδη – Κοζάκου. Σαν από συνήθεια πια. Προσωπικά φέτος τους βρίσκω ενοχλητικά υπερβολικούς. Όσοι δουλεύουμε στα media καλό είναι να έχουμε σαν αρχή μας ότι δεν μας ανήκει τίποτα και ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε οτιδήποτε “δικό μας τσιφλίκι”…» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος