Φως στο Τούνελ: 17χρονος έκανε Playmobil την Αγγελική Νικολούλη! Ο Κωνσταντίνος Σκαφίδας πηγαίνει ακόμη σχολείο, αλλά το κανάλι που δημιούργησε στο YouTube, το 2020, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Σε αυτό τους ρόλους στις αγαπημένες μας σειρές ενσαρκώνουν… τα playmobil.

Ο MrDino TV, όπως μπορείτε να τον βρείτε στο YouTube, αναπαριστά σκηνές από τις “Άγριες Μέλισσες”, τον “Σασμό”, την “Γη της Ελιάς” αλλά και πιο παλιές όπως το “Στο Παρά 5”, το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το “Σ’αγαπώ, Μ’αγαπάς” και το “Σόι σου”.

Πριν από λίγες ημέρες ο 17χρονος δημοσίευσε το τελευταίο του βίντεο με έμπνευση από το “Φως στο Τούνελ” και την Αγγελική Νικολούλη.

Φως στο Τούνελ: Δείτε την παρουσιάστρια του Mega ως Playmobil

 

Αγγελική Νικολούλη: Σάρωσε σε τηλεθέαση η εκπομπή Φως στο Τούνελ

Η εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη, που ασχολήθηκε όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί, για μία ακόμα φορά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα σημείωσε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ ήταν καθηλωτικές αφού η δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει»
«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα.