Η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής έφερε στο «Φως στο Τούνελ» ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ένα από αυτά ήταν το ηχητικό απόσπασμα από συνομιλία της με φίλες όπου περιέγραφε το πρώτο περιστατικό της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Παράλληλα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε την ερώτηση που επέμενε να της κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση και φοβίζοντάς τη.

«Φοβήθηκα κιόλας, έπαθα την πλάκα μου και φρόντισα να ενημερώσω εκεί που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη και αποκάλυψε τη συνομιλία τους. «Το όνομα της κοπέλας το έχουμε; Το μικρό μόνο αυτό, τίποτα άλλο. Δεν θέλω να μου λένε ψέματα για δικό μου λόγο. Το όνομά της; Μόνο το μικρό» έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη.

Αγγελική Νικολούλη: Τι μου ζήτησε με εμμονή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ του Σαββάτου, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη καθώς ήθελε να βεβαιωθεί αν είναι έγκυος. «Η μητέρα με εμμονή μου ζητάει να της βρω τα στοιχεία μιας κοπέλας, της φίλης του Μάνου μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Μάλιστα κάποια στιγμή – δεν ακούστηκε- της λέω “μα γιατί το ψάχνεις; τι θες;” και μου λέει “μιλάει πολύ”. Λέει “πρέπει να τη βρω”. Αυτό δεν μου άρεσε και φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Όταν με ξαναπήρε μου λέει “θέλω να τη βρω οπωσδήποτε γιατί θέλω να βεβαιωθώ αν είναι έγκυος”. Δηλαδή, αυτή η γυναίκα που έχασε τα τρία παιδιά σε 2,5 χρόνια, ήθελε να βεβαιωθεί αν η φίλη του άντρα της, όπως της έλεγαν, ήταν έγκυος. Τώρα γιατί το ήθελε δεν ξέρω.