Η εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη, που ασχολήθηκε όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί, για μία ακόμα φορά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα σημείωσε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ ήταν καθηλωτικές αφού η δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει»

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου» συμπληρώνει.

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει.

«Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Φως στο Τούνελ» του Mega ήταν σταθερά πρώτο, με μεγάλη διαφορά σε τηλεθέαση, το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά στο γενικό κοινό:
32,9
30,5
38
36,4
40,1
39,9
45,7
45,9
46,2
Αναλυτικά στο νεανικό κοινό:
36,3
36
44,5
42,7
45,7
43
48,8
47,9
47,9

Αγγελική Νικολούλη: Όλες οι απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη