Την περασμένη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη φιλοξένησε στο Φως στο Τούνελ στο Mega μία μεγάλη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. Λίγο μετά  την παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στη δημοσιογράφο.

Ωστόσο η Μις Μαρπλ της ελλληνικής δημοσιογραφίας, φαίνεται ότι συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα με το έγκλημα της Πάτρας. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε  για το αποψινό «Φως στο Τούνελ» ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά για την Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη μάνα των παιδιών του.

Σήμερα, κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ από την εκπομπή, στην οποία ο 30χρονος χρησιμοποιεί περίεργες ατάκες που πραγματικά χρειάζονται αποκωδικοποίηση.

Το βίντεο ξεκινά με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει χαρακτηριστικά πως: «Δεν κάνανε κάτι όμως, μιας και το είχαν δει…» και συμπληρώνει ύστερα από άλλο «κομμένο» πλάνο πως «ζούσε όμως…».

Πιθανολογείται ότι αναφέρεται στους γιατρούς που περιέθαλπαν την Τζωρτζίνα, ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναφέρεται και σε μέλη από τον στενό οικογενειακό κύκλο.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ακούγεται μέρος από το ηχητικό απόσπασμα από τις άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. Στο εν λόγω απόσπασμα φαίνεται ξεκάθαρα η οργή της 33χρονης για τη φίλη του Μάνου. Επιπλέον αναφέρεται στην φίλη του Μάνου και σε κάποιες απειλές που δεχόταν ο εν διαστάσει σύζυγός της από άλλο άτομο. Ο Μάνος Δασκαλάκης δε, λέει στη συνέντευξη πως «δεν υπήρχε καν έρωτας με αυτή τη γυναίκα». Από την άλλη το τρέιλερ κάνει αναφορά σε ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό που μιλούν αποκλειστικά για τις υποθέσεις – «καρμπόν» και για το πώς τις «φώτισαν».

Φως στο Τούνελ: Δείτε τα trailers που κυκλοφορούν