Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα στην Σούπερ Κική, προκειμένου να προωθήσει το τραγούδι του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση στο Twitter, το μήνυμα έχει σταλεί στις 21 Δεκεμβρίου. Τότε μάλιστα η κατηγορούμενη ζητούσε να δημοσιεύσει η Σούπερ Κική στο προφίλ της το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη.

Να σημειωθεί πως η Μαλένα και η Ίριδα είχαν ήδη χαθεί από τη ζωή και η Τζωρτζίνα βρισκόταν συνεχώς στα νοσοκομεία.

Δείτε το μήνυμα:

‘«Καλημέρα σας και καλές γιορτές… Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα. Ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ», έγραφε στο μήνυμά της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Μαρτίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα και στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ενώ σττις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει ο Μάνος Δασκαλάκης για την έκθεση της στα ΜΜΕ

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης, αναφέρει στην ανακρίτρια πως βρήκε περίεργο και ύποπτο το γεγονός ότι η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών, άρχισε να βγαίνει συνεχώς στα κανάλια για να δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

«Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας, διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές τις απόψεις και έχοντας συνεχώς στο νου της εάν θα πουν κάτι σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας η εάν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δε μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιο λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια του θανάτου του παιδιού μας. Εκείνη τη περίοδο εγώ τη στήριξα αρχικά δίνοντας μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Αυτό έγινε γιατί πραγματικά τη πίστευα και δεν είχα λόγο να την αμφισβητώ και γιατί και οι 2 τότε λέγαμε και πιστεύαμε ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ήταν καθαρά όποτε και δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούμε.»