Με ρόλο έκπληξη και με πολύ σύγχρονη θεματολογία επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην  ΕΡΤ. Τι θα αφορά η νέα συνεργασία; Μία σύγχρονη κοινωνική σειρά σε πρωτότυπο σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, η οποία θα θίγει θέματα που έχουν απασχολήσει εσχάτως την επικαιρότητα και την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα υποδυθεί έναν καθηγητή Λυκείου ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει μία σοβαρή υπόθεση «Revenge porn» με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών για λόγους εκδίκησης.

Ο ηθοποιός φέρεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και μετέχει ενεργά στο στήσιμο της νέας σειράς. Το κάστινγκ για τους υπόλοιπους ρόλους βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι επαφές με τη διοίκηση της ΕΡΤ μπήκαν στην τελική ευθεία και σε τροχιά οριστικής έγκρισης μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ΕΡΤ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος του «Στην υγεία μας» και ενώ κυκλοφορούν δημοσιεύματα με φήμες για επαναφορά της ιστορικής εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στα τηλεοπτικά πλατό αλλά από… άλλο μονοπάτι.

Δεν θα τον δούμε να επιστρέφει ως παρουσιαστής μουσικής ή άλλης εκπομπής, αλλά να πρωταγωνιστεί σε καινούργια σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπ. Παπαδόπουλος κατέχει έναν από τους κεντρικούς ρόλους σε πρόταση μυθοπλασίας που κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για κοινωνική σειρά, με συχνότητα ένα επεισόδιο την εβδομάδα, η οποία διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο. Η διοίκηση της ΕΡΤ εξετάζει την εν λόγω πρόταση με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά με πρωταγωνιστή τον Σπ. Παπαδόπουλο αναμένεται σύντομα να πάρει τον δρόμο της επίσημης έγκρισης. Αν πάρει το “πράσινο φως”, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του δημοφιλούς ηθοποιού στην ΕΡΤ μετά από σχεδόν 10 χρόνια, καθώς το τελευταίο “Στην υγεία μας” στη δημόσια τηλεόραση μεταδόθηκε λίγες μέρες πριν από το “μαύρο” το 2013.