Ο γνωστός δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης για πολλά χρόνια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, Δημήτρης Παπανώτας, θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην πολιτική.

Ο δημοσιογράφος αλλά και παρουσιαστής, έθεσε εαυτόν στη διάθεση των… προκριματικών και διεκδικεί μία θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τόσο καιρό ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα, ούτε καν σαν υπαινιγμό, και όλα έγιναν γνωστά σήμερα (2/4) όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τη δεύτερη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές του.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος πριν από περίπου έναν μήνα είχε δηλώσει ότι εάν του προταθεί θα κατέβαινε στις ευρωεκλογές. Τελικά, απ’ ότι φαίνεται, δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή μέσω του iSYRIZA. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου.

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτή είναι η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης διαδικασίας για την ανάδειξη των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω προκριματικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει την δεύτερη λίστα με τα πρόσωπα που θα βρεθούν σε αυτές».

Εκτός από τον κ. Παπανώτα, και ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή (31/3) όπου ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται του ALPHA, συμμετείχε και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ο κάτοχος των δικαιωμάτων της F1, Liberty Media, αναλαμβάνει την κάτοχο του MotoGP, Dorna

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης μιλά στον Ξενάτο για το βιασμό της Αλίκης- Πώς θα αντιδράσει;