Ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι βρέθηκαν τυχαία τις ίδιες μέρες στην Κρήτη. Η σύγκρουση των δύο αντρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια.

Ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούργια αποστολή στην Αλίκη, που όμως βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτά του Άγγελου για τη Βάσω. Ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη.

Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, αυτός βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού «Αντώνη». Πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν μάθει ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους, έχει εγκληματικό παρελθόν;

Το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη. Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία.

Ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο το βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για τη μητρότητα του παιδιού στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια.

Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος; Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Παναθηναϊκός: Πρέπει να πάρει θέση ο Γιάννης Αλαφούζος για το κορεό

Μαρία Μπακοδήμου: Συζητήσεις με Alpha και Star