Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την θεατρική παράσταση «Sexy Laundry» στην οποία έπαιζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έκανε λόγο για ξέσπασμα οργής εναντίον της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day στον Alpha ο ηθοποιός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του, αποκάλυψε ότι ήταν ενήμερος για την ανακοίνωση της συναδέλφου του, ωστόσο δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δηλώνεις ή να βγάλει κι εκείνος κάποια ανακοίνωση.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για «ξέσπασμα οργής» προς το πρόσωπό της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να λήξει τη μεταξύ τους συνεργασία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, εκείνος ανέφερε ότι ήταν ενήμερος για την ανακοίνωση της συναδέλφου του, αλλά τόνισε πως δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δηλώσεις ή να βγάλει κι εκείνος κάποια ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η θεατρική παράσταση Sexy Laundry έριξε αυλαία την 1η Απριλίου, ενώ πέντε μέρες μετά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media, με την οποία ευχαριστούσε τον κόσμο για την παρουσία του στο θέατρο.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου ΚΑΠΑ και του σκηνοθέτη κύριου Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων “Sexy Laundry” όπου συμμετείχα, θα ήθελα να διευκρινήσω τα ακόλουθα:

Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1η Απριλίου.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες. Μετά, προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μια πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out που πρωταγωνιστούν μόνο δυο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς τη να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση και η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους και τους πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άνδρες και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής:

Αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο, δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται.

Δε κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ. Με όση αγάπη, ενσυναίσθηση αλλά και συνείδηση μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή, δε στέκομαι απέναντι στο πρόσωπα αλλά στη νοοτροπία και την πράξη. Εύχομαι μακροπρόθεσμα αυτό να είναι καλό για όλους μας».

Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η είδηση προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή “Happy Day”, όπου η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα δήλωσε ότι μίλησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος της είπε πως γνώριζε για την ανακοίνωση, αλλά δεν θέλει να σχολιάσει κάτι.

“Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα”, είπε η δημοσιογράφος.