Υπάρχει περίπτωση ο Βασίλης Μπισμπίκης να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι γεγονος ότι ο χώρος του πολιτισμού ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και Θέλει οι καλλιτέχνες που βρίσκονται κοντά του να μιλούν δημόσια όσο γίνεται περισσότερο, εκπροσωπώντας, ατύπως, τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Μαριάννα Τουμασάτου βρίσκονται πρώτοι στη λίστα σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά. Γι’ αυτό και η οδηγία στον ρ/σ «Κόκκινο» είναι να τους βγάζουν όσο συχνότερα μπορούν. Ομως υπάρχουν και πιο ευφάνταστες ιδέες. Οπως, για παράδειγμα, ότι θα μπορούσαν να κάνουν «κολεγιά» με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Αλέξης Τσίπρας-Περιστέρα Μπαζιάνα παρακολούθησαν μερικές μέρες πριν τη θεατρική παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλή στους Δελφούς σε σκηνοθεσία Τσέζαρε Γκραουζίνις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του συνομίλησαν τόσο με τους συντελεστές όσο και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης. ‘Ενας εξ αυτών και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ότι τον παρακολούθησαν στο Θέατρο ως Κρέοντα Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα και μετά είχαν σύντομη συνομιλία μαζί του δεν ήταν απλώς τυχαίο. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τη στήλη της εφημερίδας, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ενδιαφέρεται  ιδιαίτερα για τον ηθοποιό Γιάννης Στάνκογλου αλλά και για την πρωταγωνίστρια της σειράς, Άγριες Μέλισσες και νυν Ηλέκτρα, η Μαρία Κίτσου.

Τσίπρας Μπισμπίκης

Τσίπρας Μπισμπίκης